Waarom kiest u uitsluitend voor de Belle Pareti betonlook?

Een Belle Pareti betonlook wand of vloer is de populairste toepassing van dit moment en kan eigenlijk niet meer ontbreken in het hedendaagse interieur. Belle Pareti heeft een robuuste en stoere uitstraling maar is tevens een natuurlijk en warm product dat erg mooi te combineren is met andere natuurlijke materialen. Deze vorm van wand- en vloerafwerking is toepasbaar in elke ruimte, van woonkamer tot keuken en van zolder tot badkamer. Met deze materiaalkeuze komt u erachter dat betonlook niet koud en industrieel hoeft te zijn. U kunt uw ruimte de sfeer geven die u wilt.

Wat is Belle Pareti betonlook

Belle Pareti betonlook is een mengsel van cement, hars, toeslagstoffen en pigmenten dat van zichzelf waterdicht is. Na het aanbrengen van dit mengsel krijgt de wand een sealing waardoor het vuilwerende eigenschappen krijgt. Hierdoor heeft u nooit meer last meer van aanslag van zeepresten. Daarnaast krijgt u van ons ook goed advies over het schoonhouden van uw Belle Pareti wanden. U zult dus geen last meer hebben van akelige vieze zeepresten e.d. die u vroeger altijd zag bij de voegen van tegels.

Betoncire, in de volksmond betonlook genoemd

De waterdichtheid en mogelijke combinatie met vloerverwarming maakt de Belle Pareti vloer of wand uiterst geschikt voor gebruik in badkamers. Voor de afwerking van uw vloer of wand kunt u kiezen uit alle RAL-kleuren en warmtetinten. Grijstinten zijn het populairst vanwege de strakke en stoere betonlook. Een mooi kenmerk van Belle Pareti betonlook zijn de vloeiende lijnen die ontstaan tijdens het verwerken van het product.
De klant kan aangeven of hij of zij een rustige gladde wand wil, of juist een robuuste grove wand. Ook iets daartussenin is een optie: alles is mogelijk.

Voordelen van betonlook ten opzichte van tegels:

  • Belle Pareti betonlook hebben o.a. de garantie 5-jaar-lang waterdicht te zijn.
  • Naadloos aan te brengen,
  • Vele kleurmogelijkheden,
  • Vele structuren mogelijk,
  • Zeer fraai uiterlijk
  • Relatief snel aan te brengen.

Verder is het in de meeste gevallen mogelijk om betonlook van Belle Pareti rechtstreeks over het bestaande tegelwerk aan te brengen zonder hak- of breekwerk. Dat scheelt weer in kosten en bespaart vele ongemakken tijdens het hak- en breekwerk.

Service en garantie

Uiteraard adviseren wij u gedurende het hele traject van renovatie van uw badkamer, toilet en/of andere wanden. Op onze betonlook van Belle Pareti geven wij 5 jaar schriftelijke garantie wanneer wij uw badkamer en/of toiletruimte maken. Vele andere merken betonlook doen of kunnen dat niet bieden. Wanneer de klant het wenst verzorgen wij ook het totale pakket van uw badkamerrenovatie, toiletruimte, sloop van plafonds, elektra- en loodgieterswerk, tegelwerken en sanitair.

Stucwerk 

Natuurlijk kunt u ook voor al uw traditionele stukadoorswerk bij mij terecht. Ik werk uitsluitend met gediplomeerde vakmensen. U heeft altijd één aanspreekpunt en we bieden een vaste prijsafspraak van het totale pakket van werkzaamheden, inclusief materialen, zonder achteraf een meerwerkprijs te berekenen.

Het voordeel van rechtstreeks aanschaffen bij Belle Pareti u betaalt 6% BTW over het totaalbedrag (voor woningen van minimaal 2 jaar en ouder) i.p.v. 21% bij een aannemer. Natuurlijk komen wij graag vrijblijvend langs om u een aanpak te adviseren en de juiste voorbereidingen te treffen voor uw betonlook product van Belle Pareti.

Belle Pareti - Betonlook