Ik werk met uiterste zorg, heb jarenlange ervaring, passie voor het vak en lever echt vakwerk. Dit is een reeks woorden die stukadoorsbedrijf Soer omschrijven.

Marc Soer richtte in 1980 zelfstandig stukadoors&afbouwbedrijf Soer op. Marc Soer heeft een duidelijke focus: vakwerk leveren. Het gaat er niet om hoe snel er vele meters gemaakt worden, maar om het advies en de professionele afwerkingen.

Met meer dan 40 jaar ervaring is stukadoorsbedrijf Soer bewezen vakkundig en heeft oog voor elk detail. Of het nu gaat om een traditioneel stukwerk of specialistisch stukwerk, stukadoorsbedrijf Soer levert vakwerk en heeft kwaliteit hoog in het vaandel staan.

Belle Pareti is opgericht in 2010 en onderdeel van stukadoorsbedrijf Soer. Belle Pareti specialiseert zich in betonlook. Om hierin uit te blinken heeft Marc Soer internationale cursussen gevolgd, onder andere in Spanje, Italië en Duitsland. Belle Pareti is officieel gecertificeerd in diverse betonlook merken.

Marc Soer heeft passie voor zijn werk en blijft zich voortdurend ontwikkelen door het blijvend volgen van internationale cursussen.
Zo bent u ten allen tijde verzekerd van vakmanschap.

Belle Pareti - Betonlook